Lang wachttijd bij de RDW voor importkeuring!

Wilt u een auto invoeren uit het buitenland? Bent u nog steeds aan het wachten tot dat u over 2 maanden een keer terecht kan voor een importkeuring bij de RDW? Bij de meeste RDW keuringsstations is de gemiddelde wachttijd voor een importkeuring circa 8 weken.

Hoe komt dit? Doordat de keuringsstations een tijdje dicht zijn geweest door de Corona is er nu een enorme wachttijd. Daarnaast hebben zij om de het risico op corona te beperken, het klantcontact in de RDW – keuringshal en aan de balies geminimaliseerd. De RDW volgt de richtlijnen van het RIVM.

Versneld keuren zonder wachttijd!

Gelukkig is er een mogelijkheid om de lange wachttijden te omzeilen voor de RDW keuring. Via een RDW erkend bedrijf heeft u geen lange wachttijd. RDW erkende bedrijven hebben de mogelijkheid om de keuring digitaal plaats te laten vinden. Eenautoimporteren.nl heeft de RDW import erkenning, met de bevoegdheid tot versnelde individuele keuring. Bij ons kunt u het voertuig versneld laten keuren zónder wachttijd. Dus in plaats van weken of maanden wachten op een afspraak voor de RDW keuring, kunnen wij zorgen dat uw auto binnen twee werkdagen goed gekeurd is. Uiteindelijk wilt u zo snel mogelijk de weg op met uw nieuwe auto.

Geen lange wachttijden voor de importkeuring !

Maak gebruik van onze importservice. Wij hebben uw auto gekeurd binnen twee werkdagen.

Wij ontzorgen u volledig, bij ons kunt u terecht voor een volledige importtraject van RDW Keuring tot het afhandelen van de BPM aangifte.

Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons op, inclusief de te verwachten BPM.